boardgames_489637801

Det er ikke noe tvil om at mange videospill innenfor skrekksjangeren makter å skremme vettet av spillerne. Med stemningsfull og uhyggelig musikk, og en bare delvis følelse av kontroll, blir spilleren tvunget inn i de mest skremmende situasjoner. Men hva med brettspill? Finnes det noe du kan ta med på hytta som ikke krever internett som kan fungerer likens? Jepp, sjekk ut våre tips.

Øverst havner brettspillet “Eldritch Horror” som spiller på det mesteren av skrekk, H.P. Lovecraft, kalte den sterkeste frykten – nemlig frykten for det ukjente. Opptil åtte spillere må forsøke å stanse “the Ancient One” fra å våkne.

Brettspillet “The Dead of Winter” har en helt annen atmosfære, for her er det paranoia som råder. Her kan to til fire spillere forsøke å overleve i en zombie-infisert verden, men hver spiller har et hemmelig mål: det kan være forrædere rundt bordet.

Et annet godt alternativ er spillet “Betrayal at House on the Hill”, et skrekkspill sentrert rundt oppdagelse. I starten av spillet vil de tre til seks spillerne vandre planløst rundt i det skumle huset, men etter hvert blir det klart hva som skal til for å overleve. Test ut et av de nevnte spillene neste gang du arrangerer Halloweenfest!