Spill til konsoller og PC blir bare bedre og bedre, hvert nye år utgis det titalls nye titler vi kan fryde oss over. Det er dog nærmest umulig å prøve ut alle nye spill som kommer ut – dermed må man velge ut sin favorittsjanger og lese seg opp på de største titlene. Så hva gleder vi oss til nå i 2015? Hvilke spill vil slå an, hvilke blir en flopp?

Skytespill har vært på toppen av salgslistene i mange år, og Halo-serien har fått spesielt varm kritikk fra spillere verden rundt. Halo 5: Guardians er det nyeste spillet i serien, og utvikleren 343 Industries vil slippe denne kommende klassikeren i oktober måned. Så har man Uncharted 4: A Thief´s End – en ny del i eventyrserien om Nathan Drake og hans hjelpere. De som eier en Nintendo Wii U-konsoll har en god grunn til å glede seg til slutten av året: Nintendo er nemlig på vei til å slippe et helt nytt Zelda-spill! Nyheten skal hete The Legend of Zelda, og skal komme like før juletider. De som ikke klarte å holde seg unna Zelda før i tiden, vil neppe la denne nye tittelen flyte forbi. Topp grafikk, et uendelig eventyr, helt nye muligheter – The Legend of Zelda vil sikkert bli overfalt av fansen.

Zelda er forresten ikke den eneste klassiske karakteren som snart er tilbake. Microsoft skal nemlig akkurat til å lansere et nytt spill med Lara Croft i fokus – ja, en splitter ny Tomb Raider! Spillet skal ta oss med til Laras ungdomstid, dermed ble tittelen satt til Rise of the Tomb Raider.